Sunday, July 28, 2013

Blog kesayangan hamba...


Dik, ooi dik! 

Sini kejap! Akak nak tanya soalan nih!

Agak-agak apa masalah blog akak ni ek? Akak rasa cam kurang something ajek!

Jap, kak! Biar adik tengok jap....
:
:
:
La, akak nih... Awat takda gambo langsung? Akak low profile ke apa? Pi dok letak gambo cartoon segala, nape nih? Akak pemalu ek?

Errr, lebih kurang cam tu laaaa! (sambil melirik mata dan tersenyum malu macam minah kat bawah ni)




P.S. Image digoogled ajek.

4 comments:

  1. Emmm...kalau tengok gambar yg dikartunkan tu...OKje rasa tuan empunya blog ni mesti, ayu, cantik, meletop, menawan, putih melepakkan......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...OKje...cukup-cukup sudahlah menaruh harapan menggunung tinggi. Saya ni biasa-biasa aje. Masa muda remaja dulu memanglah luar biasa kefofularannya. La ni, takda apa pun yang menariknya OKje... Kalau masa kat uni dulu mungkinlah kot semua yang disenaraikan benar belaka...(wakakaka... sempat masuk lif tekan button sendiri) La ni lepas jadi mak budak, putih melepak aje yang tinggal...hmmmm alahai....

      Delete
  2. Saya dulu awal2 berblog pun tak letak gambar sendiri..gambar anak2 je..tapi bila dah mula buat duit dengan blog baru letak gambar sendiri sekali sekala..ye la..bab2 duit ni orang akan hati2 lagi2 bila kita tak pernah tunjuk muka, susah orang nak berurusan dengan kita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya memang belum ada hati nak masuk blog. Entahlah, rasanya macam best pulak jadi macam ni. Tapi tak boleh cakap besar juga. Manalah tahu tetiba meroyan asyik nak tempek gambar dalam blog je nanti. Susah gak tu!

      Delete

Nak kahwin lagi...

Salam kawan-kawan! Amboi, tajuk! Seram membacanya! Siapalah gamaknya yang nak kahwin lagi ni? Yang sebenarnya, tak tahulah hari...