Wednesday, August 28, 2013

Meet My Superheroes


My Bubbly Abang and Adik Cute



My Beloved Bubbly Abang, the Talkative Boy 

 My Precious Adik Cute, The Troublemaker

13 comments:

  1. comelnya dedua ni. hehehe!! pipi tembam2 geram tengok

    ReplyDelete
  2. Salam Lizz,

    Terima kasih sudi singgah. Budak berdua ni nmpk innocent aje but then pakai bateri long lasting 24-7. Memang tak reti duduk diam!

    ReplyDelete
  3. salam dear.. both really cute lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam KA. Kalau cute tu mesti ikut mommy nyer lah ~_^

      Delete
  4. tembammmmm nye!!heheh..geram tengok pipi..
    dah la mata pun bolat..heheh

    ReplyDelete
  5. uiiisshhh sis...
    bambam nye....
    sedap kalo digomol2 ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu sis, saya selalu buat 'bantal peluk' mmg best!

      Delete
  6. Replies
    1. Ini style2 pemalu. Style daring tak leh arghhh tunjuk kat sini ~_^

      Delete
  7. Seronoknya sudah ada anak teruna :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sbnrnya sedih anak teruna dah meningkat dewasa. Tak leh nak hug2, gomol2 lagi dah....

      P.S. Cuba gak nak balas kunjungan tapi tak tahu nape takleh nak view...

      Delete

Kisah Rumahtangga...

Salam kawan-kawan! Amboi, tajuk! Takut mendengarnya! Macam nak menjaja kisah rumah tangga aje kekdahnya.  Tapi kenalah sedia maklum...