Wednesday, September 24, 2014

Giveaway Contest by 270609 (^__^)

Salam sayang kawan-kawan!

Argghhhh.... kena tag! So demi Mar yang dikasihi, I merelakan diri join contest ni. Eh, ni first time tau I main join-join contest cam ni ^__^

 

And then I kena tag lagi 4 orang blogger wanita diva la bergetah....

Sat, sat, I tengah main ohsom siapalah yang kena (tengah baling guli nih...)

Nah, amik!



Meh, klik sini untuk join menang!
 
Jangan ngelat, sila join kalau nak menang hadiah. Kalau korang menang, sila minta pos hadiah ke alamat MD yek! 

Okey, nak sambung 'meninjau' sekarang!

36 comments:

  1. Diva blogger.. uhk..
    Ah...hi.. kena jointlah ek?
    Pas kalau menang kena share lah ek?
    Kira berapa % ni?
    Hadiah dia bes tak md?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai, takkan tak suka dengan gelaran? Macam tak percaya je *__*

      Kenalah join, hari ni last ye. Kalau tak join memang kecikkkklah hati saya ni. Bukan apa, manalah tahu menang, dah janjikan hadiah tu nak hantar ke alamat saya.

      Eh, takda percent, percent...rantai dan buku tu semua kena hantar pada saya sebab saya yang tagkan....

      Hahaha...

      Delete
  2. All the best kepada semua yang menyertai. Moga menanglah nanti. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, Faarihin. Manalah tahu first time join tetiba menang. Mahulah akak nak berlagak. Hahaha....

      Delete
  3. Aduh sakitnya kena guli.....
    Siapa yang baling ni? Hish...memang nak kena cubit dia ni.!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alah, kena sipi-sipi jek. Takkanlah sakit, guli secoet je tu....

      Dah, usah ditanya siapa culprit yang membalingnya. Pergilah buat entri. Kalau tak, saya baling lagi sedozen guli!

      Delete
  4. Nak tido dulu ya. Kalau dapat ilham atau mimpi nanti saya ikut serta la dalam giveaway ni ya.. sebab dah baling kena dahi saya ni..dh benjol pun, kalau MD yang menang, hadiah kena bagi sya lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa pulak gitu gayanya... Saya tag, kalau orang tu menang kenalah bagi saya. Kalau saya menang, kenalah bagi kat Mar pulak. Hahaha...

      Delete
  5. amboi2 rajin gitu MD sekarangni.. memang hebatler yerk.. good luck kawan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cho tak tahu... MD memang tengah rajin sekarang. Rajin melenjan, rajin masak, rajin mengomen, pendekata memang semualah yang rajin tu untuk saya seorang *__*

      Delete
  6. good luck!!
    dari segmen yang sama
    http://celotehfarishah.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, Farishah. Good luck to you too, dear!

      Delete
  7. all the best
    singgah n follow dari segmen yang sama
    http://khatyaiman.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, Khaty. All the best for you too, dear!

      Delete
  8. Replies
    1. Terima kasih, Ciksu. Inilah kali pertama saya join. Harapnya sangkutlah. Hehehe.

      Delete
  9. Gud luck mak......nantilah kalau dah hilang meroyan lappy mak, mak cuba merajinkan diri untuk join walaupun paksa rela.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alah, Mak jangan ngelat! Hari ni last tau. Senang je sebab tulah lepas Mar tag saya terus buat entri. Senang bah itu *__*

      Delete
  10. Replies
    1. Thanks, Mar sebab sudi tag. Good luck to you too!

      Delete
  11. singgah dari segmen sama.. gudluck! jemput singgah
    - http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html
    - http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/simple-segmen-by-ainim-rashihah.html
    http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/giveaway-contest-by-twosevenzerosixzero.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Iyqa. Good luck to you too, dear!

      Delete
  12. gd luck lah MD, KA mmg x dan nak join segmen megmen ni ,, terlajak busy hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks, KA. Esok atau Isnin kot baru tau. Manalah tau ada rezeki. Hehehe.

      Delete
  13. Replies
    1. Thanks, Lya. Lambat reply komen. Dah kalah dah pun. Hehehe....

      Delete
  14. dengan rela hati dah join ye, cuma tak sempat tinggal komen aritu
    stress sangat di hari kejadian...hehe
    anyway, dia dah annouce winner, kita tak bernasib baik
    saya menanti nasi arab dengan penuh setia di sini =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab join sekaki :)

      Itulah belum apa-apa dah berebut hadiah, sahlah tak menang... Tapi takpa lenkali kalau ada, kita tag lagi. Kita join sekaki lagi yek!

      Nanti arghhh... saya sibuk minggu ni. Ingat nak masak sendiri je nasi arab tu pastu hantar ke klang. Jimat sikit duit. Hihihi...

      Delete
  15. Replies
    1. Dah kalah dah pun, Fiza... Huhuhu .... *nangis guling-guling tak sedar diri berat*

      Delete
  16. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest.html

    ReplyDelete

Salam Eid Mubarak

Salam  kawan-kawan! Lamanya tak menjengah blog. Memang sengaja tak kemaskini blog sempena bulan Ramadhan kali ni. Ada banyak perkara ya...