Thursday, January 29, 2015

Segmen Bloglist Feb-Jun by Cik Manis

Salam kawan-kawan!

Eh, eh, jangan click 'X' dulu!

Betullah ni blog Kak Ton! Amboi, kalau kita nak join segmen macam orang tak percaya jerk....


Ini copycat terus dari blog cik manis ni ~_^

Syarat-syaratnya semudah ABC aje ^_^

1) Follow blog ini 
2)Follow instagram tuan tanah kedaung ni * kalau tak nak pun tak pe
3) Buat entri segmen ni
4)Tinggalkan link blog di ruang komen

Senangkan! Copy bulat-bulat, round-round jerk apa Dak Nani ni tulis. Menjimatkan masa dan tekak ah kak pun tak haus sebab menulis panjang berjela. 

Cepatlah kalau nak join. Esok tutup dah *_*

Nota kaki : Khas buat Nani, make sure En. Random pilih akak. Kalau tidak, akak join perarakan kat Batu Caves Thaipusam nanti tanda mogok *_*



34 comments:

  1. Ohhhh rasa terharu sangat sampai nak lari keliling tasik putrajaya. Kahkahkah :D terima kasih akak sudi join segmen nani si comel gebu gebas ni. Eheh tapi comel lagi akak yang join ni. Haipp kalau uncle random tak pilih jangan serang nani tapi serang lah dia. Ewahhh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan Nani! Tasik tu luas nanti pengsan tepi longkang siapa nak tolong angkat? Ahah... nak suruh abang misteri ke apa nih? Hahaha....

      Kalau Uncle Random tak pilih akak, akak dah kata tadikan...nak gi berarak masa Thaipusam nanti!

      Delete
  2. good luck kak. mane tau ade rezeki kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tak terpilih akak nak pi berarak kat Bt Caves Selasa depan :)

      Delete
  3. Replies
    1. Thanks, LM. Bukan selalu dapat join segmen bagai ni. Asal tak minta yang bukan-bukan, okeylah saya bagi support :)

      Delete
  4. singgah sini mummydearie :) goodluck ! saya pun join ;)

    http://ijahoney.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, dah tutup tarikh dah ni! Jangan-jangan tak menang pun. Hehehe!

      Delete
  5. Singgah dari segmen yg sama dan follow awak..
    http://www.papaglamz.com/2015/01/segmen-bloglist-februari-jun-by-cik.html?m=0
    Jom la join GA Papaglamz..
    RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Papaglamz sudi singgah sini!

      Nanti saya terjah ya :)

      Delete
  6. Gud lucklah kak Ton......mak doakan moga cik Random pilih kak Ton yeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak terpilih kotnya Mak. Dak Nani ni senyap je tak kirim khabar berita gembira :)

      Delete
  7. wah!!! meletops sejak jadi kak ton ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lebih meletup daripada Kak Putih dan Abang Terlajak Laris gitu :)

      Delete
  8. bahaha..boleh plak main paksa-paksa orang pilih dia...oklah, saya nak join gak. 2,3 hari ni takde idea nak update blog.mana nak ada idea kalau life tu asyik gi keje, balik keje..public holiday pun keje.sabtu ahad pun keje.cerita bola je ada..haha, tapi takut orang jemu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai, Sal... komplen nampaknya... Hahaha... Orang paper mana boleh nak cuti je, siapa nak feed kita dengan news gempak nanti?

      Takpa, Sal. Cerita bola pun akak layan je walaupun kalut kepala ni nak memahaminya. Asal Sal letak gambar pemain yang hensem-hensem, akak akan baca sampai ke noktah yang terakhir. Jangan bimbang :)

      Delete
  9. All the best ye mommy.
    Semoga tak perlu join perarakan kat batu caves tu.
    Hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...tak buka blog tak tahu cerita. Perarakan pun dah terlepas dah ni :)

      Delete
  10. Hehe... Akhirnay MD join juga segmen ye... Good luck MD..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak minta apa-apa senanglah nak join. Kalau suruh like itu ni, memang pitam saya, Maria. Dahlah itu, ini semua pun takda :)

      Delete
  11. Selamat bersegmen. Iolls pon join jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I olls dah nampak dah you join. Siapa yang sangkut ek? Dah Nani tak habaq apa-apa pun nih... Nanti sat nak pi melawat dia!

      Delete
  12. Replies
    1. Dah tutup pun 31hb hari tu. Entah sangkut ke tidak akak punya nama. Nak mogok berarak kat Bt Caves pun dah terlepas dah ni :)

      Delete
  13. Singgah blogwalking dari segmen yang sama :)

    Jom singgah kembali :)
    http://www.azhafizah.com/2015/01/segmen-bloglist-februari-jun-by-cik-manis.html

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. Huhuhu... tak berjaya pun, Vee tapi sebenarnya memang dak Nani dah masukkan dalam bloglistnya pun :) Tak jadi nangis ^_^

      Delete
  15. Replies
    1. Tak berjaya pun, Cho. En random tak nak pilih saya. Huhuhu.....

      Delete
  16. nampak gayanya encik random tidak pilih anda MD
    dan paling kijam, saya juga tidak dipilih!
    menci tau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, okeylah saya nak ucap ini aje ~ padan muka kita berdua en random tak pilih~_^

      Delete

Kisah Rumahtangga...

Salam kawan-kawan! Amboi, tajuk! Takut mendengarnya! Macam nak menjaja kisah rumah tangga aje kekdahnya.  Tapi kenalah sedia maklum...