Saturday, June 25, 2016

GA : Giveaway Shawl Raya by Aryana Couture

Salam 20 Ramadhan kawan-kawan!

Aha, jalan-jalan blogwalking bila sampai di 'rumah' adik manis @ pengantin baru, tetiba nampak nama glamour ahkak kena tag pulak ^_^

Demi persahabatan alam maya yang terjalin katanya, akak pun joinlah walaupun tak cukup syarat selalunya. Semangat tu yang penting ya ~_^



Penganjur kata, kalau nak join silalah akur dengan 5 syarat mudah ni :-

1. Buat entri bertajuk 'Giveaway Shawl Raya by Aryana Couture' dan tepek banner ni sekali

2. Follow blog Cherry Blossom & Google+ (Jika ada)

3. LIKE page FB Aryana Couture (optional) ~ ni yang akak lemah, nasib baik optional ^_^

4. Tag kawan-kawan blogger yang you all nak melaram bersama

5. Tinggalkan link entri anda di komen 

Due date : Ahad, 26 June 2016 

Sila-silalah join ya. Sempat lagi ni. Tutupnya esok. Inilah masanya nak menentukan diri tu rajin ke tidak ^_^ 

Bab tag kawan-kawan yang lain tu, tak dapatlah nak dibuat Aina ya! Kawan-kawan yang akak tahu ni sama ada sibuk memasak untuk berbuka atau pun mereka memang tak larat nak join apa-apa di bulan puasa ni!

32 comments:

  1. hahaha...comel je entry kak MD n.good luck ya! nak kata busy memasak tak jugak saya ni..busy tidur sahaja. selamat berpuasa ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha! Untunglah jadi anak dara. Busy tidur di bulan puasa ya. Mak budak ni tak dan nak busy tidur, Sal. Busy hal-hal keluarga jerk ^_^

      Delete
  2. Goo luck MD..tak cukup syarat cmna bley join..sah2 kalah ni.hahaha..rezki manusia kan manalah kita tahu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selalunya tak cukup syarat. Kali ni cukup dah syarat sebab tak wajib like itu, ini ~_^

      Delete
  3. Semoga berjaya MD..
    Beraya lah dengan shawl raya nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dapatlah beraya dengan shawl percuma, CH. Bukan senangkan!

      Delete
  4. gud luck MD.. manatau ada rezeki walau x brape ckp syarat.

    ye lah.. lya dh lma sgt xjoin GA.kekangan masa.. nk update blog pom tercari-ccari masa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yalah, Lya. Rezeki nak dapat bukan nampak di mata. Tau-tau dah menang ^_^

      Akak pun lama tak join GA. Bukan malas tapi syarat tu ketat sangatlah pada ahkak yang takda media sosial ni ^_^

      Delete
  5. good luck md..dah abis rupanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya dah tahu sejak tuan tanah up entri GA tapi terpaksa up entri ni hari Sabtu pagi. Itu aje masa yang ada. Janji sebelum tarikh tutup the next day hari Ahad ^_^

      Delete
  6. semoga berjaya MD..dah tamat pula ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Next time kalau ada GA lagi saya up entri awal sikit supaya kawan-kawan yang teringin boleh join sekaki ^_^

      Delete
  7. Ini baru lah dinamakan semangat persahabatan.
    Good luck MD, moga2 dapatlah shawl tu ye, w/pun tak cukup syarat katanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selalu sangat kalau kawan-kawan buat GA saya tak boleh join. Macamana nak join kalau suruh like itu, ini. Memang takdalah saya. Nasib baik kali ni optional semuanya. Itu pun tak dapatlah nak tag kawan-kawan sebab lambat up entri ni!

      Delete
  8. Singgah dari ga yg sama

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2016/06/giveway-shawl-raya-by-aryana-couture.html

    ReplyDelete
  9. hahahah MD!! tahniah.. walaupun x cukup syarat tp dapat jugak shawlllll. meh meh emel details. Ke nak pickup dkt klcc? hihihi =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha! Nasib baik semua 'permintaan' tu optional tau. Kalau kata 'wajib' memang akak tak dapatlah turut serta jadi peserta gitu ~_^

      Akak sibuk online shoppinglah, Aina. Memang tak dan dah nak pergi KLCC lagi. Kalau nak self pick up, memang tak dapat pakai masa rayalah gamaknya!

      Delete
  10. Huh.... Tahniah le.....Malas nak komen panjang sebab dah menang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha! Dapat didetect tanda-tanda cemburu di situ! Siapa suruh Mak tak nak join? Itulah asyik nak melingkar atas sofa baru aje kerjanya!

      Delete
  11. Good luck MD...
    lewat smpi entry ni.. MD dah menang kan...hahaha..Tahniah ya..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun lewat reply ni hah, Atie. Memang pun dah menang *_*

      Delete
  12. Replies
    1. Ni time rajin sampai. Kalau tak rajin, memang jangan haraplah nak turut sertanya, Lyn!

      Delete
  13. Replies
    1. Hehehe! Dah menang dah pun Cho ^_^

      Delete

Nak kahwin lagi...

Salam kawan-kawan! Amboi, tajuk! Seram membacanya! Siapalah gamaknya yang nak kahwin lagi ni? Yang sebenarnya, tak tahulah hari...