Monday, January 23, 2017

Okay, ni entri terpendek ^_^

Salam kawan-kawan!

Hari ni bukan nak meronta tak tentu arah ya! Takda mood nak bercerita. Fikiran melayang entah ke mana sudah perginya...

Lagipun nak kena slow downlah sikit; minggu sudah dah kena 'marah' dengan 'geng' Hahaha!

Ini berkemungkinan besar menjadi entri terpendek dalam sejarah blog ni sejak I mula 'berkomunikasi' melalui blog 😊

Just want to tell all my beloved friends...

I have to stop temporarily (again) till maybe mid Feb or maybe longer....

Depending on my mood and things around me, I will blog again whenever I feel like to do so 😊

Tak payah tanyalah mengapa ya sebab this time, I don't feel like telling the reason why. 

Duh... statement mengundur diri macam selebriti pulak dah😂

Till we meet again, dear darling semua!

Luv you and adios 😉


31 comments:

  1. Selamat menundur diri sis :)
    .
    Semua orang perlukan masa menyendiri
    .
    Ambil rehat pun meningkatkan produktiviti

    ReplyDelete
  2. Hahaha! Bila lagi kan nak feeling2 buat statement macam retis. Hehe. May Allah bless you kak in whatever you do 😊

    ReplyDelete
  3. Semoga tak lama MD..walau pun masa acik tak menulis tapi acik tetap jugak masuk blog MD..baca2 cerita..tengok gambar bubly abang dan adik cute

    ReplyDelete
  4. Macam tak percaya lah, MD, so short your entry hah..hah... Go ahead and take a break. I also will be taking a break for CNY. For how long, dunno. hah..hah.. Take care, my dear :)

    ReplyDelete
  5. Ala, ko ngajuk ngn den ke canD, den mintak mahap ye, sejak kawen dgn org nogori ni, mmg den perasan mulut den ni mula celupar kit. Minta mahap lah yo.

    Harap jgn lama2 menyepi, nnt naik kematu

    ReplyDelete
  6. Assalamualikum MD...lama saya tak singgah sini sebabkan bizi melanda. Ala..baru nak jenuk-jenguk dah nak menyepi pulak MD ni, takpe2 saya datang baca entri lama2 yang tertinggal sajalah nanti ya

    ReplyDelete
  7. Rehat lah MD..
    Sementara mami ada tu..
    Jaga baik2 ye mami tu..
    MD kan menantu mithali mmg patut fokus pada mami ..
    Hihihi apa pulak CH merapu..
    Nanti lama sangat menyepi ..
    CH ketuk pintu rumah ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tok tok tok MD..
      Assalamualaikum..
      Jgn lah lama bertapa..
      Rindu wey..
      Nak baca entri 1000 patah perkataan ni.. :)

      Delete
  8. Jangan terlalu lama mengundurkan diri, kelak tak ingat kata laluan sendiri... :)

    ReplyDelete
  9. mummy....long time no see..
    adakahhh???
    xpelah..moga MD diberikan kesihatan y baik bpnjgan hendaknya..amin

    ReplyDelete
  10. simtom ibu mengandung ke apa ni hehhe.. takpe selamat berehat. kami janji sentiasa merindui MD nanti hehehe

    ReplyDelete
  11. La...br nk ketuk pintu. Tak pe MD..buat apa yg kita rasa baik utk kita.. hingga jumpa lagi

    ReplyDelete
  12. Kalau itu yg terbaik tak ada masalah MD
    Rindu sesama teman tinggalkan seketika
    Ada masa kita jumpa lagi..

    Semoga diberi kekuatan dan kesabaran yg tinggi.

    ReplyDelete
  13. kenapa MD? semoga dipermudahkan urusan ya

    ReplyDelete
  14. Haha.. time raya cina pulak dia pilih nak stop blogging..Haha.. tak apala, gembirakan hati kalau sdg bersuka r sibuk.. moga kembali bila otak dh kembali rasa nk merapu di blog..
    #ps: saya pun rasanya tak berblog la.. tgkla apa jadi, kalau dtg mood maybe sambung nanti

    ReplyDelete
  15. Beb....awat ni??? Nyampah ar cam ni. Tak sado ar....
    Habis tu....sapa nak layan ngumpat mak kalau Kak Ton tak de ni? Aduhhh.....

    ReplyDelete
  16. semoga mummy tidak stop blogging ye =(

    ReplyDelete
  17. wanna say gudbye? x nak la.
    nanti blogging lagi kan :)
    take care...

    ReplyDelete
  18. eh! merajuk ke apa ni?

    takpe MD, ambil masa utk berehat dan kembalilah bila rasa dah bersedia nak berblogging semula ya.
    Selamat berehat dari alam maya ^_^

    ReplyDelete
  19. rehat jangan lama-lama ye MD..take care

    ReplyDelete
  20. jangan lama-lama mummy...nanti kerinduan...

    ReplyDelete
  21. mengandung apa ke?
    takpe2, take ur times. paham2
    ibu mengandung memang perlukan masa
    maklumlah mabuk. haha

    ReplyDelete
  22. Alaaaa... Kenapa ni MD. Jangan undur diri lama-lama yerp. Smoga dipermudahkan semua urusan.

    ReplyDelete
  23. nak pujuk pown...rietta sendiri jrg update blog....hehehe....

    ReplyDelete
  24. Salam Jumaat, menyinggah bila ada sedikit kelapangan. Lama tak menerjah. X sempat nak kejar N3 tp ingatan tetap ada !

    ReplyDelete
  25. Jangan lama-lama tinggal kami MD... nanti kami rindu... (jarang singgah sini, tapi ingatan tetap ada...) :D

    ReplyDelete
  26. why mummy why? kita baru rajin berbloging, mummy hilang pulak. cepat cepat update entry ye =)

    ReplyDelete
  27. Nak rehatlan minda ke balik kmpg daddydearie ni.Kita br nk aktif blog awak dah nak mengundur diri.hehehe

    ReplyDelete
  28. Jangan jadi macam makchaq sudah..
    Tinggai blog lama... tau tau. Blog pulak merajuk.. sat boleh bukak sat tak boleh..
    Ada yang cadang jangan logout.. makchaq try la... tapi dia logout sendiri pulak..

    ReplyDelete
  29. Weyh makcik.... bila nak masuk ni??? Takkan lama lagi kot

    ReplyDelete