Wednesday, September 11, 2013

Tak faham...


Seperti yang ai kata kat sini, ai ni suka sangat blogwalking tatkala free (memang pun free aje memanjang sekarang ni). Masa berjalan-jalan tu terjumpalah contest kat satu blog ni through another blog. I pun segeralah menghinggapkan diri, menjenguk what kind of contest yang sedang berlangsung.

Tengok macam tak guna kudrat pun, setakat copypaste aje sudah. I pun aimlah satu hari untuk publish satu entri tentang contest ni. Tetiba aje lepas ai published (tak sampai seminit pun) ai pun gilah nak melawat tuan tanah sebab nak kena tinggalkan komen lepas entri itu dipublished. 

Tau-tau aje sudah diprivatekan blognya. Tak bolehlah masuk kalau tak jadi member. Oh, sedih ai tau... 

I pun terpaksalah quickly, quickly delete the published entry kerana there's no point pun ai tempek kat sini kalau ai sendiri tak boleh buat kunjungan muhibbah. Boleh ye buat macam tu? Arghhh... terasa dipinggirkan aje walaupun tuan tanah tak kenal ai ... *sedih, sedih, sedih* 

A bit sad though...

5 comments:

  1. jomlah join Bloglist Setahun Dari ciklaili.com. maklumat lanjut di sini :


    http://www.ciklaili.com/2012/12/bloglist-setahun-dari-ciklailicom.html

    ReplyDelete
  2. Emmmm....dulu rajin join sekarang ni dah malas nk join....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya tgh rajin blogwalking ni sbb tgh free memanjang...

      Delete
  3. hangin je kan penat je buat entry...tak faham gak ni.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ni baru lagi, kan so takda ler hangin sesangat. Tapi tulah sedih tau!

      Delete

KFC Chizza Ku-Sogo-kkan ~_^

Salam kawan-kawan!  Ya, kita bersua kembali setelah I selesai memperbaharui keahlian di Gua Tempurung 😊 Apa khabar semua? Saya...