Thursday, December 19, 2013

A week hiatus

I'm back. I'm home @_@

Sebenarnya inilah cuti rehat yang paling panjang dan membosankan I pernah dapat. Terpaksa dok dendiam di rumah, tak buat apa-apa. Hari ni baru masuk kerja selepas seminggu berehat. Esok pagi kena cuti setengah hari semula. Apa-apapun alhamdulillah, everything is back to normal walaupun tangan ni masih gigil-gigil lagi nak menaip. Kalau cuti banyak, memang I cuti sahaja sampai hujung tahun. But then, cuti dok di rumah aje pun nak buat apa.

Need to settle some stuff kerana meja kerja dah melambak-lambak dengan kerja. I'll start the story telling later.

 



16 comments:

  1. Nanti update kisah tetamu dr jauh k...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tetamu dari jauh akan berada di Malaysia selama 2 bulan. Insya Allah, nanti update kisahnya pulak....

      Delete
  2. ok apapun take yr time yer. Kesihatan lebih utama. Dahulukan mana yg lebih penting dulu. citer2 lain nanti2 ok... Take care !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks, KA. Esok ada satu lagi blood test nak buat. Kalau everything is alright, baru senang sikit hati nih.

      Delete
  3. welcome back...
    cuti terpaksa ker apa.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Flat abis. Berehat di rumah aje. Baru kerja hari ni.

      Delete
  4. rindu tau dah lama tak bercloteh..nanti dah settle segala kerja update lelaju yek hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...kita pun rindu gak ni dah lama tak mengacau rumahtangga orang. Kalau sihat, memang tak boleh dok dendiam. Asyik nak mengacau aje kerjanya. La ni...terpaksalah slowing down sekejap.

      Delete
  5. Ermmmm.....berehat la dulu..story mory kemudianpun tkpe.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari ni last buat blood test. Alhamdulillah semua dah ok. Tapi tangan saya ni dah kiri-kanan lebam dek kena jarum suntikan.

      Delete
  6. Cuti panjang tp sakit ....tak syokkan....Eh kata ada special guest yg nak datang......jadi ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah. Kalau cuti panjang siapa tak suka. Part sakit tu yg tak best tapi kena redha jugalahkan... Tuhan bagi bahagian kita this year. Alhamdulillah, dah sihat walafiat sekarang ni cuma tekak aje masih pahit payau, tensi bila makan. MIL malam ni terbang ler ke Malaysia, esok pagi sampai :D

      Delete
  7. Assalamualaikum wbt...

    Huaaa...best lah kak cuti duk rumah...pastu dpt baring dpn tv..pergh mmg best tuh hahaha

    regards,
    Triplesmiley

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau betul dapat berehat, oklah juga Sofia. Ini dok baring aje atas katil tak leh nak buat apa-apa. Sedih sungguh... Dah cukup rehat dah ni rasanya :D

      Delete
  8. sekali dah baik demam,laju je menaip smp up dua entry sehari.hehe..

    btw,selamat kembali sihat..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahkahkah...byk beza orang sakit ngan orang sihat nih... :D

      Delete

Kisah Rumahtangga...

Salam kawan-kawan! Amboi, tajuk! Takut mendengarnya! Macam nak menjaja kisah rumah tangga aje kekdahnya.  Tapi kenalah sedia maklum...