Posts

Showing posts from November, 2015

My anak-anak bujang ^_^

Image
Salam 14 Safar kawan-kawan! Duh, makin nak hujung t ahun mak in malas bekerja rasanya! Bestnya alahai kalau dapat cuti sebulan juga macam budak-budak sekolah ~_^ Cu ti sekolah kali ni memang I ada rancangan dengan keluarga tapi biar lah dulu. Belum pergi lagi makanya macamana nak berceritakan ... Meh, tempek siap-siap dulu gambar my bujang terhangat di pasaran  antarabangsa se belah Laut China Selatan ^_^ Masa ni kami pi makan Tex as Chicken ... 'Malula h Mommy ambil gambar de ngan ayam ni! ' - dah lama sebenarn ya tak pekena ayam goreng. Di rumah memang takda stok aya m lagi dah. Ini pun dah dilimitkan makan fastfood sebulan sekali aje tapi bulan ni dah tiga kali ke KFC , McD dan Texas Chic ken. Apalah Mommy ni, dia jadi penguatkuasa, dia yang melanggar larangan ^_^ Adik Cute tak suka ayam goreng. Adik Cute sekarang teruja nak makan bur ger aje. Kalau masuk fastfood dah tak minta nugge ts lagi, dia minta burger ^_^ Di ruma h dia ada satu botol kecil mayo